Ota yhteyttä 040 821 7749

Messutaikuus – Vaikutu messuosastolla

Haluatteko erottua messuilla ja saada osastollenne lisää asiakkaita? Voin auttaa teitä menestymään ja luomaan positiivista mielikuvaa!

Messuilla suurin haaste on erottua. Ihmiset kulkevat helposti ohi, jos eivät näe tai kuule mitään mielenkiintoista.

Miten hyödytte esiintymisestäni messuosastolla?

 

- Vuosien messukokemuksella tuon osastolle lisää asiakkaita ja heitä palvellaan ammattitaitoisella sekä rennolla tyylillä.

- Messuvieraanne saavat nauraa ja heille tarjoillaan henkilökohtaisesti huippuviihdyttävää ja hämmästyttävää ohjelmaa lähietäisyydeltä.

- Humoristinen esiintymiseni murtaa jään asiakkaiden keskuudessa ja herättää iloista keskustelua.

- Ohjelmaani seuraavat ihmiset houkuttelevat käytäviltä lisää ihmisiä osastolle.

- Mainosesite on helppo laittaa laukkuun ja unohtaa sinne, mutta esiintymiseni avulla luotu henkilökohtainen kokemus säilyy mielessä pitkään ja auttaa muistamaan teidät yrityksenä yhä uudelleen.

Useamman päivän esiintymisellä tavoitetaan jopa satoja ihmisiä henkilökohtaisesti, joka takaa osastonne mieleenjäämisen ja saatte roppakaupalla uusia kontakteja!

 

 


 


 

Henri,
kiitokset todella ammattitaitoisesti hoidetusta Finnmetko -messuesiintymisestä. Hoidit kaikki erilaiset asiakkaat ja tilanteet vähääkään epäröimättä ja osastolla kävijoiden
kommentit olivat ainoastaan positiivisia. Voin todella suositella sinun palveluja myös tällaisessa ulkomessutapahtumassa.

Terveisin / Best regards

- Jari Hämäläinen /Myyntipäällikkö / Sales Manager / Hydrosystem Oy

 

 


Henri oli mukanamme Kongressi -messuilla Meeting Oulun osastolla. Rento mutta asiallinen tyyli taikatemppujen kera toimi tilanteessa kuin tilanteessa erittäin hyvin! Henri oli kyllä suuri plussa osastollamme ja varmasti Meeting Oulun osasto jäi monen vierailijan mieleen. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen tekemäänsä työhön.


Suosittelemme Henriä erittäin lämpimästi, erityisesti jos haluatte jotain mieleenpainuvaa ja erilaista mihin tahansa tapahtumaan.

- Meeting Oulu


Tietosuojakäytäntö ›