Ota yhteyttä 040 821 7749
Taikuri Henri Kemppainen

Suosituksia

I met Henri earlier this year in June 2015 when participating at a Customer Seminar organized by Outokumpu.

Henri illusionist talents literally amazed and amused the audience, as far as I am concerned I was somewhat skeptical about magic since I found myself mesmerized by Henri's tricks and did not stop asking for a new trick as the illusion was so perfect!

In addition to his great abilities as a magician and showman, Henri is a smart and charming person capable to adapt to the audience or to a specific person from both a personal and intercultural point of view

- Ms Shiraz Neffati, ICDA Deputy Secretary General, France

 

 

"Tapasin Henrin Oulussa enkä tiennyt mitään close up -taikuudesta. Henri kertoi, että  se on taikuutta lähes tappietäisyydeltä. Leukahan siinä tuli kipeäksi... joka loksahti auki hämmästyksestä!"
- Jaajo Linnonmaa / Radio Suomi Pop  

 

 

Saimme Henri Kemppaisen esiintymään aamiaistilaisuuteemme. Henrin kanssa yhdessä pystyimme miettimään millaista taikuutta tietoturva-aamiastilaisuudessamme kannattaisi tehdä.
Henri on erittäini omistautunut asialleen ja vangitsee yleisönsä karismallaan sekä huumorilla. Aamiastilaisuutemme oli menestys, en muista koskaan olleenin näin ikimuistoisessa aamiaistilaisuudessa. Aamiastilaisuudet ovat yleensä jäykkiä ja hiljaisia – Henrin avulla pääsimme tavoitteeseemme, eli rikoimme jään aamukankeissa ihmisissä sekä tarjosimme heille tietoturvasanoman lisäksi ikimuistoisen taika-aamiaisen.
Jatkoyhteistyötä odottaen.
- Kai Kempas / Myyntijohtaja / XCure Solutions Oy

 


"Henri ei pelkästään ole loistava taikuri, vaan erittäin hyvän tilannetajun omaava humoristinen esiintyjä. Suosittelen erityisesti lähitaikuuden saralla mm. yritystapahtumiin.
Tällaisia Suomi tarvitsee!"
- Tim Haupt / Service Manager / CGI Suomi Oyj

 


"Henri oli luomassa tunnelmaa Smartum Oy:n tupaantuliaisissa ja onnistui siinä täydellisesti. Vieraat ja Smartumin henkilöstö oli todella otettuja ja hämmentyneitä taikatempuista. Seuraavan päivän kahvipöytäkeskusteluissa ei muusta puhuttukaan.
Suosittelen lämpimästi Henriä tilaisuuksien esiintyjäksi ja tunnelman luojaksi."
- Satu Halla / Viestintäpäällikkö / Smartum Oy

 


"Henri, olet ehdottomasti huippu ammattilainen omalla alallasi ja kaiken lisäksi todella hauska esiintyjä. Suosittelen lämpimästi viihdyttäjäksi yritysten tapahtumiin."
- Timo Kurtti / Manager- Sales&Marketing / Outokumpu Chrome Oy

 


"Taian hetki, jonka itse pääsee kokemaan ei unohdu koskaan, se hämmästyttää ja yllättää joka kerta, sitä lähitaikuus on parhaimmillaan. Henri on lahjakas taiteilija ja viihdyttävä persoona, joka on luonut esityksillään mieleenpainuvia hetkiä sekä isoihin että pieniin tilaisuuksiin.
Suosittelen lämpimästi, yllätytte."
- SariPuhilas / Markkinointipäällikkö / Kauppakeskus Rajalla - På Gränsen, Kauppakeskus Kapteeni"Iso kiitos esiintymisestäsi Laidunkauden avajaisissamme! Sait vieraat vapautumaan hyvällä huumorilla, hienolla tilannekomiikalla ja erinomaisilla esiintymistaidoillasi.
Palaute on ollut sinusta pelkkää positiivista läsnä olleilta!
Teit tilaisuudesta hauskan ja mieliin painuvan. Jätit monta arvoitusta ilmaan, joita on yritetty ratkaista yhdessä työpaikan kahvitunnilla, mutta ovat vielä vailla ratkaisua..."

- Katja Isoaho / Johdon sihteeri vs. / Haukiputaan kunta

 


"Kajaanin Mamsellilla oli  henkilöstöjuhla. Etsimme juhlaa suunniteltaessa ohjelmaa joka olisi erilaista ja pitkin iltaa viihdyttävää. Halusimme että ilta olisi naurua ja hyvää tuulta pullollaan. Henri oli napakymppi! Ilta onnistui mainiosti, hieno esitys laukaisi alku jännityksen ja lähitaikuus piti tunnelmaa yllä!

Suosittelemme!"
- Minna Haverinen / Kajaanin kaupunki / Kajaanin Mamselli / Lounatuulen alue Aluepäällikkö

 


"ABB:n avoimien ovien päivänä Vaasassa yli 2000 henkeä pääsi seuraamaan taikuri Henri Kemppaisen leijuva pöytä-illuusiota sekä nauttimaan lähitaikuudesta. Lähitaikuus sopi tavattoman hyvin tällaiseen monta tuntia kestävään perhetapahtumaan, jossa ihmiset tulivat ja menivät. Näin mahdollisimman moni pääsi näkemään ja ennenkaikkea kokemaan taikuutta.
Suosittelen!"
- Eliisa Kotoneva / ABB Oy Vaasa

 

 

"Teknisen Kaupan Liiton 100-vuotisgaala järjestettiin 30.8.2018 ravintola Pörssin linnanpihalla ja juhlasalissa. Vaikka halusimme pitää tilaisuuden arvokkaana,  toivoimme siihen kuitenkin rentoutta ja hyvää fiilistä. Henri toimi koko tapahtuman seremoniamestarina, tehden myös lähi- ja lavataikuutta. Ilta onnistui erinomaisesti ja monet vieraat jälkeenpäinkin miettivät, josko Henri oikeasti luki ihmisten ajatuksia. Suosittelen Henriä lämpimästi."

- Markku Uitto / Toimitusjohtaja / Teknisen Kaupan Liitto

 

 

"Kiitos upeasta showsta yrittäjägaalassamme 4.11.2017. Ei mitään perinteistä narutemppuilua. Olet täysin next level!"
- Heidi Puikko / Järjestöpäällikkö / Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

 

 

 "Taikuri ja illusionisti Henri Kemppainen on kaikessa taikuudessaan tosi ammattilainen ja ottaa huomioon tilaisuuden luonteen sekä kohderyhmän suunnitellessaan mitä taikoja tilaisuudessa tekee. Hänen kanssaan yhteistyö sujuu mainiosti humoristinen pilke silmäkulmassa."
- Jarmo Seppälä / Orion Oyj

 

 

 Toimin Onninen Oy Express-päällikkönä ja olen tilannut Henrin useampaan tapahtumaan. Ensi kerran kun otin johonkin asiakasiltaan, niin Henrin suosio oli niin suuri, että asiakkaat vaativat Henrin seuraaviinkin. Kesällä 2015 järjestin ensi kertaa Onnifestarit ja Henri oli myös siellä tekemässä close uppia ja todellakin hän oli taas yksi eniten posiitivisen palautteen saajista ja kun mukana oli myös Sonata Arctica, Pandora, Janna..yms.. niin kovassa sarjassa hän nykyään painii!

 - Kimmo Koivisto / Express-päällikkö / Onninen Oy

 

 

"Merkillistä...!"
- Lauri Ylönen / The Rasmus

 

 

 ”Miellyttävä taikuri Henri Kemppainen esiintyi pikkujoulussamme ottaen upeasti yleisön mukaan temppuihin. Taitava sorminäppäryys ja tilannetaju tyrmäsivät meidät positiivisesti. Tilankäyttö oli myös hyvin harkittua. Kiitos mukavista muistoista!”

 Lisäksi oli kyllä mukavaa kun olit ottanut taustasta selkoa ja ne pienet öljy-jutut olivat hyviä!!! :)

 Vielä kerran suuri kiitos!

 - Sari Viitanen / LUKOIL LUBRICANTS EUROPE Oy

 

 

"Tervehdys Henri ! Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen perinteinen (12.) asiakasilta Kaustisen Kansanmusiikkijuhlien yhteydessä sai aivan uuden ilmeen kun perinteisten musiikki esitysten sijasta tilaisuudessa esiintyi maan mainio taikuri Henri Kemppainen. Kansanmusiikkijuhlilla ollaan eikä musiikkiesitystä, rohkea veto, vaan kannatti. Henrin tapa ottaa yleisö oli loistava, kukaan ei jäänyt kylmäksi. Lähitemput joissa asiakaamme otettiin aktiivisesti mukaan ohjelmaan olivat loistavia. Jokainen pöytäkunta sai seurata silmätarkkana lähitetäisyydeltä Henrin taikuuksia ja seurata että missä se "koiruus" tapahtuu. Viimeistään siinä vaiheessa kun kortti johon asiakas oli kirjoittanut nimensä löytyi Henrin lompakosta suut todella loksahtivat auki. Harvoin saa seurata esitystä jossa osat naksahtavat niin täydellisesti paikoilleen kun Henrin esityksessä, varmuus tempuissa, mielenkiintoiset temput, hienovarainen asiakkaiden huomioiminen, huumori ja kuten naispuoliset asiakkaamme totesivat: vielä hyvännäköinenkin. Taikuuksia ihmeteltiin ja puitiin vielä pitkään illan aikana ja esitettiin teorioita miten kaikki tapahtui. Tilaisuuden elinkaari on todellisuudessa huomattavasti pidempi kuin itse esityksen kesto. Henri teki asiakasillastamme muistorikkaan, voin lämpimästi suositella."
- Tuomo Lahti, Toimitusjohtaja / Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy


"Huikean ihana ilta! totesivat kulinaristit kilpijuhlistamme. Vietimme yrityksemme 10-vuotisjuhlia ja Chaine des Rotisseur-kilpien luovutustilaisuutta Uula a la cartessa. Koska nautimme viiden ruokalajin illallista niin oli tärkeää keittiölle, että heillä oli mahdollisuus keskittyä esillelaittoon, kun samaan aikaan taikuri Henri piti vieraiden mielenkiinnon yllä tilanteeseen sopivalla tyylikkäällä esityksellään. Vieraiden ihastelun perusteella voin sanoa, että Henrin esiintymistaito yhdistettynä lappilaiseen huippu ruokaan ja tasokkaisiin viineihin teki illasta huikean!
Suosittelen mielelläni!"
- Ahti Isojärvi / Ravintola Huttu-Uula / Pyhätunturi


"Illanviettomme ravintola Renesanssissa Oulussa onnistui täydellisesti varsinkin kun valitsimme taikuri Henri Kemppaisen ihmeellisine taikurisuorituksineen mykistyttämään iltaamme ennen herkullista ruokailua. Kortti- ja lapputemput sinäänsä herättivät ihmettelyä, mutta oma lukunsa oli kyllä pöydän "lennättäminen", joka herätti monenlaista teoriaa onnistumisellaan??? Lisäksi Henri oli ottanut ulkomaalaiset vieraamme hyvin huomioon englanninkielen taidoillaan.
Suosittelen/suosittelemme lämpimästi."
- Paula jääskelä / Ruukki Production


"Uskomattomia lähitaikatemppuja. Oli todella vaikeaa uskoa silmiään, kun pääsee lähietäisyydeltä seuraamaan temppuja. Ihme äijä:) Loppuhuippennuksena oli hieno illuusio, jossa pöytä leijaili uskomattomalla tavalla. Tempuista puhuttiin vielä pitkään kahvipöydissä. Tämä mies täytyy tilata vielä uudelleenkin."
- Otso Lovikka / TietoEnator HC&W


"Hei ! Kyllä on pörhön autokauppiaat tyytyväisiä Taikuri Henrin ohjelmaan. Koko porukka jälkipuinteja ovat käsitelleet miten ja miten varsinki kortti hommissa ,vaikka pääsee likeltä katsoon, niin ei pysty seuraan kuinka voi nuin mennä jokin temppu. Meidän aikaisemmissa pikkujouluissa ei ole tällaista ohjelmaa ollut, uskoisin että myöhemminkin tulemme kutsumaan pörhö tapahtumaan tai pikkujoulu rientoihin. Koko Pörhön autokauppiaat KIITTÄÄ hyvästä ohjelmasta, ja toivottaa hyvää menestystä Taikurialalla ja uusia ohjelma numeroita luoden. HYVÄÄ JATKOA JA TULEVAA JOULUNALUSTA."
- Esko Korhonen, Myyntipäällikkö, Pörhö Tyrnäväntie 7


"Kiitokset! Hei Henri! Kiitokset eilisestä asiakastilaisuudesta ja huippuhienosta esityksestäsi! Asiakkailtamme on tullut erittäin paljon palautetta esityksestäsi ja erityisesti siitä leijuvan pöydän illuusiosta. Annoin muutamalle asiakkaalle yhteystietosi ja webbisivujen osoitteen, joten toivottavasti tämä poikii myös tilaisuuksia jatkossa!! Mukavaa talven jatkoa ja ollaan yhteydessä!"
- Maija Pyykkönen Myyntineuvottelija, kokouspalvelut Technopolis OYJ


"Uskomatonta! Voiko olla mahdollista? Taikuriesitys oli todella loistava ja yleisön mukaansa tempaava. Jälkeenpäin pikkujoulussa mukana olevat henkilöt pohtivat, että miten taikuri teki erilaiset temput. Meidän tilaisuudessa oli mukana ulkolaisia vieraita ja taikatemput sujuivat Henriltä myös englannin kielellä.
Tällainen show on loistava osa esimerkiksi pikkujouluohjelmaa, suosittelen."
- Ulla Heikkinen, Financial Manager / Evox Rifa Oy


"Terve Henri, Esiinnyit Nokian juhlissa Tervatoppilan kartanossa. Esiintymisesi oli oikein hauska ja mukaansa tempaava. Moni temppu jäi vaivaamaan mieltä ja varsinkin pöydässä tehdyt lähitemput jäivät meiltä ratkaisematta vaikka herkeämättä yritimme pitää näppäriä sormiasi silmällä. Olet taitava ammattilainen ja kaiken lisäksi vielä hauska ja erinomainen esiintyjä. Voin lämpimästi suositella kaikille."
- Satu Sjöwall (Program Assistant) ja Mika Haapanen (Program Manager) Nokia OyjTietosuojakäytäntö ›